Heippahei aurinko ūüėĪ

Well hellou!

Viimest√§ vied√§√§n, huomenna pit√§is sitte l√§hte√§ kohti r√§nt√§sateita ja loskaa, hyi! ūüėÖ Ei voi uskoa, ett√§ kolme viikkoa on jo hurahtanut! T√§√§ matka on ollut ihan √§lytt√∂m√§n opettavainen ja avannu silmi√§ jotenki ihan uudella tavalla. Se, miten v√§h√§√§n oikeesti voi olla tyyt√§v√§inen ja mink√§laisissa el√§m√§ntilanteissa voi olla aidosti onnellinen, on antanu ehk√§ kaikkein eniten pohdittavaa t√§llaselle kultalusikka suussa syntyneelle suomalaistytt√∂selle. Sulateltavaa riitt√§nee aika pitk√§ksiki aikaa…

Keskukselle jouduttiin tosiaan sanomaan heipat jo perjantaina (ainakin hetkeksi…) mutta reissu ei p√§√§ttyny viel√§ siihen. Eilen k√§ytiin yhess√§ PK:n kanssa retkeilem√§ss√§ ensin Korintissa Paavalin jalanj√§ljiss√§, sitten merenrantakaupunki Nafpliossa, jossa osa kiipesi 999 porrasta Palamidin linnakkeelle, ja lopuksi Epidauroksen teatteriin. Matkaoppaana meill√§ toimi merimieskirkolta mahtava Mari Hilonen, joka tiesi kyll√§ ihan hullun paljon asioita mit√§ tulee Kreikan kulttuuriin ja historiaanūüėé Auringon paisteessa kelpasi kierrell√§ upeita n√§ht√§vyyksi√§ ja nauttia ihanista maisemista!

Apollonin temppeli Korintissa

 

Pätkä 2.Korinttilaiskirjeestä

 

Portaita ei ollu tosiaan ihan tuhatta mutta tuntu jaloissa kuitenkin ihan kiitett√§v√§sti ūüėÄ

 

Kannatti kiivet√§ kun ylh√§√§ll√§ ootti t√§llaset maisematūüėé

Epidauroksen teatteri, jossa edelleen esitetään joka kesä antiikin ajan näytelmiä

 

Tänään oli toinen retkipäivä, kohteena Aeginan saari. Sää salli taas ja lähes kaikki sai vähintään punaisen nenän, kun piti ottaa vielä viimeiset rusketukset laivan kannella ennen Suomeen paluuta. Saarella oli taas ihan mahtavat maisemat ja ihania pikku puoteja, joista sai vielä kotiin viemisiä ostettua ja tietysti syötiin hyvää kreikkalaista ruokaa. Käytiin pyörähtämässä myös Perdikassa, söpössä pienessä kalastajakylässä.

Pakollinen j√§tskikuva…

 

Sittenpä ohjelmassa onkin oikeestaan enää pakkausta ja kämpän siivousta. Päällimmäisenä on tällä hetkellä kiitollinen olo näistä viikoista, kun saatiin olla mukana tekemässä merkittävää työtä aivan huippujen tyyppien kanssa, päästiin oikeesti kokemaan erilaisia kulttuureja, saatiin uusia ystäviä, saatiin hymyjä ja hymyillä, saatiin kiivetä vuorille, nähdä auringolasku, saatiin kasvaa ja ennenkaikkea saatiin auttaa. Ja ketään ei edes varastettu, vaikka siitä on kaikki varotellut, kun se on niin inhottavan yleistä! On tietysti myös haikea fiilis, kun tätä niin kauan odotettiin ja valmisteltiin ja on ollut ihan mahtavaa ja nyt se sitten on ohi. Jää kova ikävä ja huoli etenkin niistä lapsista, kun niitten kanssa tuli eniten aikaa vietettyä. Mutta onneks saa luottaa kaiken Herran haltuun, Jumala pitää huolen eikä ikinä lakkaa etsimästä omiaan.
”Minulla on omat suunnitelmani teit√§ varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eiv√§tk√§ tuhon ajatuksia: min√§ annan teille tulevaisuuden ja toivon.”
Jer.29:11
T√§n raamatunkohdan my√∂t√§ pyyd√§n viel√§ esirukousta kaikkien niitten pakolaisten puolesta, joilla ei oo mit√§√§n tietoa tulevasta, jotka ehk√§ etsii Jeesusta tai ei viel√§ oo edes kuullut h√§nest√§. Ett√§ he sais ep√§tietosuuden ja ep√§toivonki keskell√§ rauhan ja toivonūüôŹūüŹľ

<3 Elvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

28 + = 37