Viimeinen keskus päivä

Moikkamoi!

Eilen perjantaina se päivä koitti viimein, viimeinen päivä keskuksella. Kohta pääsee kotia kohti. Vai kuinka? Osa minusta haluaisi mennä takaisin Suomeen, kun taas toinen haluaisi jäädä tänne Kreikkaan auttamaan pakolaisia, maksoi mitä maksoi. Kreikassa olen, ja ehkä muutkin, kokenut kaiken näköistä. Eniten olen kiitollinen uusista ystävistä, joihin olen saanut tutustua.

SRO:n nuorten raamattulinjan peruskurssi pääsi myös päivän temmellyksiin keskuksella perjantain teetupapäivällä. Päivässä riitti menoa ja meininkiä. Päivän ohjelmaan kuului myös meidän interiläisten pantomiimi esitys, jota seurasi keskuksen melkeimpä kaikki silmäparit keskittyneesti.

Sanni ja Fiia jakamassa jugurttia lapsille, tietenkin pirteänä ja täynnä tarmoa.

 

Pantomiimi esityksen jälkeisiä fiilinkejä.

 

Joonakin oli päässyt keskustelemaan pakolaisten kanssa.

 

Päivän päätti iranilainen ruoka Perse poliksessa. Ruokaa oli paljon, mutta se oli hyvää.

Kiitos Jumalalle tästä reissusta, saa nähdä tulenko takaisin joskus.

1. Johannes 2:1‭-2

Lapseni! Kirjoitan tämän teille, ettette tekisi syntiä. Jos joku kuitenkin syntiä tekee, meillä on Isän luona puolustaja, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas. Hän on meidän syntiemme sovitus, eikä vain meidän vaan myös koko maailman.

Rukoillaan, että myös nämä ihmiset saisivat tietää totuuden ja vapautuisivat raskaasta synnin tuottamasta ikeestä.

Miika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 1 =