Ruokapäivä

Hellou again!

Tänään olikin sitten eka ruokapäivä eli menimme keskukselle heti aamusta ja autoimme valmistamaan ruokaa. Sitä saatiin tehdä ihan reilusti, kun paikalle oli tulossa noin 150 pakolaista. Ruokapöydässä syntyi taas hyviä keskusteluja 🙂 Syömisten jälkeen oli mahdollisuus lähteä ennen raamattuopetuksen alkamista, mutta useampi kymmentä ihmistä jäi kuitenkin kuuntelemaan Jumalan sanaa.

Salaatti valmistuu… 😀

Järjestimme lapsille raamattuopetuksen aikana pyhäkoulun, jossa kerroimme lattiakuvien avulla Jeesuksen pelastustyöstä ja askartelimme sydämiä. Sydämiin piirrettiin itselle tärkeitä asioita ja oli tosi puhuttelevaa, kun yksi tyttö piirsi omaan työhönsä verta vuotavan ristin. Se tuli jotenkin ihan yllättäen. Itse usein muistaa vain sen ”kaunistellun” version Jeesuksen ristintyöstä ja helposti unohtaa sen, miten Jumala todella alensi itsensä meidän vuoksi, kärsi ja häpäisi itsensä pahimmalla mahdollisella tavalla, jotta me saisimme elämän. Jäimme vain tätä myöhemmin yhdessä miettimään, miten noin pientä tyttöä kosketti noin radikaali näkökulma ja että hän halusi piirtää juuri tämän kuvan itselle kaikkein rakkaimmaksi asiaksi.

 

Ehdittiin myös vähän lajitella lahjoitettuja vaatteita

”Siinä on rakkaus – ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi.” 1.Joh.4:10

<3 Elvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + = 7