Yhdessä keskuksella

Moikkamoi!

Tänään kaikki me neljä interiläistä ja Outi menimme ensimmäistä kertaa yhdessä keskukselle. Teetupapäivälle oli arvioitu tulijoita 200, joten töitä oli tiedossa. Alkuun rukoiltiin, josta saikin hieman rauhaa ja varmuutta päivän tuleviin koitoksiin.

Päivän mittaan pääsin keskustelemaan pakolaisten kanssa niitä näitä ja yhden kanssa jopa Jumalasta.

 

Matias pelasi shakkia miesten kanssa sekä leikki poikien kanssa.

 

Tytöt askartelivat lasten kanssa ristejä ja liskoja.

 

Rankan päivän jälkeen kävimme ihastelemassa leivonnaisia. Loppuen lopulta kävikin niin, että sorruimme ostamaan yhden Oreo kakun jälkiruuaksi.

Kiitos Kolmiyhteiselle Jumalallemme tästä päivästä. Kiitos kaikista vaikeuksista tältä päivältä, jotta oppisimme turvautumaan sinuun Jumala enemmän. Kiitos onnistumisista, jotta voisimme ylistää sinua ja kiittää niistä. Auta meitä muistamaan, että sinulta me saamme avun ja pelastuksen.

Miika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 5 = 5