Viikonloppukuulumisia

Heipparallaa taas rakkaat ystävät!

Viikko on vierähtänyt hurjan nopeasti. Paljon olemme oppineet uutta ja pikkuhiljaa on alkanut hahmottumaan paremmin Ateena. Perjantaina keskuksella oli teetupapäivä, ja me napattiin hotellilta lähdettyämme gyros-pitaleivät mukaan eväslounaaksi ja juotiin herkulliset cappuccinot matkalla, namskis! Päivään kuului kaikenlaista: leikkimistä ja pelailua lasten kanssa, tutustumista paikalle tulleisiin aikuisiin sekä keskuksen työntekijöihin ja siivoilua aktiviteettien jälkeen. Lisäksi pidimme pantomiimiesityksen, joka kertoi elämän tarkoituksen löytämisestä. Masentunut ja melkein toivonsa menettänyt päähenkilö yrittää löytää merkitystään elämälleen shoppailun, urheilun ja mystiikan kautta, jotka tarjoavat helpotusta ja iloa hetkeksi kunnes mieli taas muuttuu alakuloiseksi. Uskovaisen ojennettuaan Raamatun hän pääsee kiinni elämään löydettyään totuuden. Osa pakolaisista seurasi esitystä tarkkaavaisesti, toivottavasti viestin sanoma puhutteli katsojia. 🙂 Niin kuin Jeesus Raamatussa sanoo: ”Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.” Joh. 14:27  Vain Jumalasta voimme löytää todellisen rauhan ja merkityksen omaan elämäämme.

Pantomiimiesityksen jälkeen otettiin yhteiskuva suloisten pikkuihmisten kera. Rakkautta. <3

 

Kivaa yhdessäolemista. Lapsilla oli hauskaa muotoilla vahasta mm. sydämiä ja eläimiä.

 

Kukkien piirtelyä ja läsnäoloa.

Elina suloisen nappisilmäisen pikkutytön kanssa.

Herttaiset veljekset ihmettelivät shakkinappuloita Veeran ja Johannan kanssa.

Erityisen puhuttelevaa päivän aikana oli yhden turvapaikanhakijan todistus omasta elämästään, kun suomalainen ripariryhmä saapui paikalle. Hän joutui pakenemaan sotaa ja jättämään perheensä. Kaikkien vaikeuksien kautta hän kuitenkin on päässyt kouluun opiskelemaan haluamaansa alaa ja odottaa tällä hetkellä oleskelulupaa. Hänen nöyrä ja positiivinen asenteensa teki suuren vaikutuksen minuun. Vaikka hän on joutunut kokemaan raskaita asioita, silti hän katsoo tulevaisuuteen, luottaa Jumalaan ja yrittää tehdä parhaansa, että pääsee eteenpäin elämässä.

 

Suussasulavat jätskit menivät hyvin kaupaksi!

Ateenan merimieskirkon iltamessussa. Paikalla oli myös Loimaan ripariryhmä.

 

Siunausta juuri sinulle!

<3:lla Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

58 + = 64