Lähetä joku muu!

”Älä sano: ’Minä olen nuori’, vaan mene, minne ikinä minä sinut lähetän, ja puhu kaikki, mitä minä käsken sinun puhua. Älä pelkää ketään, sillä minä olen sinun kanssasi ja pelastan sinut, sanoo Herra.” Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: ”Katso, minä panen sanani sinun suuhusi.” -Jer. 1:7-9

Kuvassa vasemmalta oikealle neljä Interiläistä: Sanni, Elina, Johanna ja Suvi sekä oikeanpuolimmaisena ryhmän vetäjä Outi. Kuva otettu ryhmän matkaan siunaamisen yhteydessä.

Interin ensitapaaminen Sellossa. Kuvassa Elina, Outi, Veera, Sanni, Johanna, Suvi.

”Minä en ainakaan lähde. En osaa mitään!” osa meistä kommentoi viime syksynä, kun pohdimme linjan vaihtoa PK:lta PK Interille. Epätoivoiset ajatukset omasta osaamisesta ja kyvyistä valtasivat usein mielen – toisaalta Jumala puhutteli useaan kertaan kristityn tehtävästä rakastaa lähimmäistä ja viedä Ilosanomaa eteenpäin. Lopulta vakuutuimme siitä, että tuo tehtävä kuuluu myös meille. Hetken kuluttua huomasimme jo suunnittelevamme innoissamme matkaa ja lähtömme varmistui. Viimeiset kuukaudet ja etenkin viikot ovat olleet täynnä valmisteluja matkaa varten: olemme askarrelleet pyhäkoulutarvikkeita, harjoitelleet draamoja ja opetelleet kreikan kielen alkeita. Nyt odotamme sekä jännittynein että palavin mielin lähtöä Kreikkaan, joka onkin jo reilun viikon päästä!

 

Matkaan siunaaminen aamuehtoollisen yhteydessä.

Lähtö vapaaehtoistyöhön pakolaiskeskukseen tuntuu epätodelliselta. Henkinen valmistautuminen on alkanut jo useita kuukausia ennen: riitänkö minä, voinko auttaa millään tavalla? Olemme etsineet omia lahjojamme ja vahvuuksiamme sekä opetelleet luottamaan siihen, että Jumalalla on meille paikka Hänen suunnitelmassaan. On tärkeää ymmärtää, että Hänen silmissään olemme arvokkaita riippumatta siitä, miten muut ihmiset tai me itse asian koemme. Tänään saimme vastaanottaa siunauksen matkallemme aamuehtoollisen yhteydessä: ihana rauha ja levollisuus valtasi sydämemme. Nyt olemme valmiita lähtemään kohti Ateenaa!

 

<3: Elina, Suvi, Sanni, Johanna

 

Ps. Olet tervetullut seuraamaan matkaamme. Pyrimme päivittämään blogia tulevien viikkojen aikana niin usein kuin on mahdollista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1