Hellettä ja hauskanpitoa

Merhaba!

Eilen yöllä palasimme aurinkoisesta Izmiristä sateiseen Istanbuliin. Pientä väsymystä on vielä myöhäisen lennon ja täysien päivien jäljiltä, mutta mieltä lämmittää ajatella paria viimeistä päivää. Taas tuli kerättyä kauniita muistoja! (:

Leirikeskus oli kiva, ja oli mukava nauttia helteestä shortseissa ja T-paidassa tuntematta itseään siveettömäksi :)

Leirikeskus oli kiva, ja oli mukava nauttia helteestä shortseissa ja T-paidassa tuntematta itseään siveettömäksi 🙂

Leirillä oli hauskaa ulkona telmiessä ja lasten kanssa peuhatessa, ja oli mukava nähdä turkkilaista maaseutua. Missiomusalinjalaisten kanssa järjestimme lapsille ulkoleikkejä, askartelua, laulutuokioita, rastirataa ja kristityn vaellusta. Toivottavasti lapset viihtyivät, meillä ainakin oli heidän kanssaan hauskaa 🙂 Kiva että näemme osaa heistä vielä kirkolla ennen kun palaamme Suomeen.

Perherastiradalla yhdellä rastilla oli tehtävänä rakentaa kirkko.

Perherastiradalla yhdellä rastilla oli tehtävänä rakentaa kirkko.

photo 4

Askartelimme liskoja.

Kävimme lauantaina vielä Efesoksessa kulkemassa vanhoja katuja pitkin, tutkimassa yllättävän hyvin säilyneitä terassi taloja ja kurkistamassa raamatunaikaisiin vessanpönttöihin. Opin itse ainakin paljon, ja oli todella jännä kuvitella millaista elämä mahtoi olla silloin kun kaduilla vielä kulki hevosvaunut ja suihkulähteissä pulppusi vesi ja kylpylöissä keskusteltiin politiikasta ja filosofiasta. Ja kun kaupunginteatterissa mellakoitiin ja toiset huusivat sitä, toiset tätä, eivätkä useimmat edes tienneet, miksi oli kokoonnuttu. (Apostolien teot 19:32 🙂 )
Täällä ne Efesolaiset mellakoivat Paavalin aikaan.

Täällä ne Efesolaiset mellakoivat Paavalin aikaan.

Jonkun koti.

Jonkun koti.

Käymälän pöntöt kauniissa rivissä. Siinä oli hyvä keskustella syvällisiä.

Käymälän pöntöt kauniissa rivissä. Siinä oli hyvä keskustella syvällisiä.

Automatkalla kentälle havahduin kun kylien keskeltä nousikin minareetteja. Jotenkin sitä oli parin päivän aikana melkein unohtanut että olimme koko ajan olleet Turkissa.

Mutta joo. Kivaa on ollut. 🙂

Lopuksi vielä Maijan mieliksi pari kuvaa Efesolaisista kissoista.

photo 3

photo 4(1)

Terveisin Beessa