Matkaan siunattuina

WP_20140228_007-300x156

Kuukausien odotus on ohi! Tänä aamuna kahden kuukauden ulkomaan opintomatka sai vihdoin alkunsa, kun saimme olla seurakunnan keskellä siunattavina parhaassa paikassa, ristin juurella. Lauri saattoi meidät matkaan tutuilla sanoilla: ”Lähtekää rauhassa ja palvelkaa Herraa ja toinen toistanne iloiten.” Sata asiaa mielessä rauha ei tunnu oikein todelliselta, mutta onneksi tunne ei määrää Jumalan rauhaa meidän elämässämme, tuntui miltä tuntui, Jeesus on kanssamme ja Jumalan rauha Jeesuksen sovitustyössä todellisempi, kuin oma hätäilymme. Palvellessamme lähimmäisiämme ensin Istanbulin luterilaisessa seurakunnassa ja myöhemmin Ateenan pakolaiskeskuksessa palvelemme itseään Herraa (1.Jh.4:20). Ilolla taas toinen toistamme palvellessa arkihaaste on samassa asuntohotellissa kahden kuukauden matkalla käsinkosketeltava, jossa saamme olla jatkuvan anteeksiantamuksen varassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

36 − 34 =